Buitenschoolse opvang

Ieder kind is uniek. De stevige basis die de buitenschoolse opvang biedt, zorgt ervoor dat elk kind zich thuis voelt en bijkomt van een intensieve schooldag. Presteren is hier niet nodig, lekker jezelf zijn mag altijd,
er is altijd wel iemand anders om heerlijk mee te spelen.

Buitenpret heeft vier BSO-locaties. Deze bevinden zich in de basisschool in Buren, Zoelmond en Beusichem en op onze hoofdlocatie in Rijswijk/Ravenswaaij. 

Kinderdagverblijf Buitenpret biedt buitenschoolse opvang aan in 4 groepen.

BSO De Lispeltuut

BSO de Lispeltuut is gevestigd in basisschool de Klepper in Zoelmond. In de naastgelegen speeltuin kunnen kinderen vanuit onze groepsruimte direct buiten spelen. Tijdens de schoolweken bieden we opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. 

BSO Drakensteijn

BSO Drakensteijn is gevestigd in de Beatrixschool in Buren en biedt tijdens de schoolweken opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Tijdens de schoolvakanties vindt er vakantieopvang plaats op onze hoofdlocatie in Rijswijk in de groepsruimte van BSO de Pettefletters. 

BSO De Vrijbuiter

Onze BSO de Vrijbuiter is gevestigd bij voetbalvereniging BZS in Beusichem en biedt tijdens de schoolweken opvang een kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De groep bestaat uit maximaal 44 kinderen en wordt begeleid door twee of meer gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Er is altijd een sportmedewerker aanwezig die de sportlessen verzorgd.

BSO De Pettefletters

Onze BSO de Pettefletters is gevestigd op onze hoofd locatie in Rijswijk en biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De groep bestaat uit maximaal 30 kinderen en wordt begeleid door drie gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Vakantieopvang

In de schoolvakanties kunt u bij Kinderdagverblijf Buitenpret vakantieopvang afnemen voor uw kind.

Tijdens de schoolvakanties vindt op onze hoofdlocatie in Rijswijk de vakantieopvang plaats in de ruimte van BSO de Pettefletters. Kinderen van alle vier onze BSO locaties (Buren, Zoelmond, Rijswijk en Beusichem) zitten bij elkaar op de groep.

Kinderdagverblijf Buitenpret biedt VSO en TSO aan op 2 locaties.

Voorschoolse opvang en tussenschoolse opvang

Kinderdagverblijf Buitenpret biedt tijdens de schoolweken, op aanvraag en in overleg, op onze locaties in Rijswijk (groepsruimte BSO de Pettefletters) en Buren (groepsruimte BSO Drakensteijn) VSO aan. In de basisscholen van Zoelmond en Ravenswaaij bieden wij TSO aan.