Vakantieopvang

In de schoolvakanties kunt u bij Kinderdagverblijf Buitenpret vakantieopvang afnemen voor uw kind

Wij bieden in de vakanties een gevarieerd, sportief en creatief programma aan. In de vakanties zijn de kinderen lekker vrij en zijn ze een hele dag bij Kinderdagverblijf Buitenpret. Deze tijd vullen we op een leuke en uitdagende manier in.

Camping

In de zomervakantie is er bij Kinderdagverblijf Buitenpret altijd een camping in het weiland onder de notenboom. De vakantieweken worden met verschillende thema’s en activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar ingevuld die op de camping plaatsvinden. De kinderen krijgen zo het ultieme vakantiegevoel.

Vakantieopvang afnemen

U kunt altijd vakantieopvang voor uw kind afnemen, ook als hij/zij normaal niet aanwezig is op onze BSO.

De vakantieopvang vindt altijd plaats op onze locatie in Rijswijk GLD.

Strippenkaart

Om het afnemen van vakantieopvang voor u nog aantrekkelijker te maken, kunt u een strippenkaart kopen. Op deze kaart kunt u zelf bepalen hoeveel dagen u nodig heeft voor vakantieopvang. De dagen die u ingekocht heeft mag u over alle schoolvakanties in dat jaar gebruiken.

Aanmelden

Wilt u uw kind direct aanmelden bij Kinderdagverblijf Buitenpret? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Buitenpret? Dat kan natuurlijk ook!

Aanmelden  Kijkje nemen

top