De Pettefletters (buitenschoolse opvang Rijswijk)

Deze BSO bestaat uit maximaal 30 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en wordt begeleid door drie gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De kinderen worden opgesplitst in 2 stamgroepen van 4 tot 12 jaar. De kinderen komen van de school uit Ravenswaaij, Rijswijk, Maurik, Zoelen, Beusichem, Zoelmond en Buren.

Bij BSO de Pettefletters kunnen de kinderen lekker bijkomen van een intensieve schooldag. De kinderen kunnen genieten van de grote buitenruimte, de binnenruimte, de variatie in speelmaterialen en de activiteitenplanning. Kinderen mogen zichzelf zijn en ze kiezen waar ze mee willen spelen. Er worden uitdagende en creatieve activiteiten aangeboden aan de hand van (seizoensgebonden) thema’s zoals bijv. knutselen met strijkkralen, werken met hout en metaal, schminken of lekker vrij spelen met Lego, de garage en auto’s of het keukentje.

Voorschoolse opvang

Kinderdagverblijf Buitenpret biedt ook voorschoolse opvang aan.

Openingstijden
De voorschoolse opvang is geopend van 07.00-08.30 uur tijdens de 40 reguliere schoolweken.

Vervoer
Uw kind wordt, afhankelijk van de afstand, met de bus van Kinderdagverblijf Buitenpret naar school gebracht. De oudste kinderen worden naar het schoolplein gebracht, de jongste kinderen worden in de klas gebracht.

Voor de school in Beusichem, Zoelmond, Ravenswaaij en Rijswijk is er op aanvraag en overleg voorschoolse opvang beschikbaar.

Aanmelden

Wilt u uw kind direct aanmelden bij Kinderdagverblijf Buitenpret? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Buitenpret? Dat kan natuurlijk ook!

Aanmelden  Kijkje nemen

top