Stage lopen bij Buitenpret

Ben je op zoek naar een stage plek, dan zijn er bij Buitenpret vele mogelijkheden. We zijn een jong, gezellig, vakbekwaam en gecertificeerd leerbedrijf en kunnen op veel vlakken begeleiding bieden aan verschillende stagiaires.

Volg je een opleiding voor Pedagogisch medewerker of zit je op de middelbare school (ongeacht niveau) en mag je een blokstage meelopen? Bij Buitenpret zijn er mogelijkheden.

Wij bieden onderstaande stageplekken voor de volgende opleidingen aan:

PW niveau 3 en/of niveau 4 (BOL/BBL)
HBO
Sportopleiding
Maatschappelijke stage/ Snuffelstage (deze stage is alleen mogelijk op een van onze BSO-groepen of incidenteel op onze peutergroep in Rijswijk)

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de mogelijkheden, vul dan het contact formulier in (via deze link) en stuur deze via de e-mail naar info@kinderdagverblijfbuitenpret.nl. Na ontvangst wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen door onze stage coördinator. Zij maakt dan evt. een afspraak met je, zodat je je motivatie mondeling kan toelichten en een kijkje kan nemen op ons prachtige terrein.

Kinderdagverblijf Buitenpret heeft een stagecoördinator: Nina Krabbers

Inschrijven

Wilt u uw kind direct inschrijven bij Kinderdagverblijf Buitenpret? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Buitenpret? Dat kan natuurlijk ook!

Inschrijven  Kijkje nemen

top