Stage lopen bij Buitenpret

Ben je op zoek naar een stage plek, dan zijn er bij Buitenpret vele mogelijkheden. We zijn een jong, gezellig, vakbekwaam en gecertificeerd leerbedrijf en kunnen op veel vlakken begeleiding bieden aan verschillende stagiaires.

Volg je een opleiding voor Pedagogisch medewerker of zit je op de middelbare school (ongeacht niveau) en mag je een blokstage meelopen? Bij Buitenpret is er veel mogelijk.

De groepen waar regelmatig stage plaatsen vrij komen zijn:

SPW3 en/of 4 stage(BOL): 3+ of PSZ/BSO Rijswijk, PSZ/BSO Buren,
PSZ/BSO Zoelmond

Snuffelstage: 3+ of PSZ/BSO: Rijswijk, PSZ/BSO: Buren

Maatschappelijke stage: 3+ of PSZ/BSO: Rijswijk, PSZ/BSO: Buren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de mogelijkheden, vul dan het contact formulier in (via deze link) en stuur deze via de e-mail naar info@kinderdagverblijfbuitenpret.nl. Na ontvangst wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen door onze stage coördinator. Zij maakt dan evt. een afspraak met je, zodat je je motivatie mondeling kan toelichten en een kijkje kan nemen op ons prachtige terrein.

Kinderdagverblijf Buitenpret heeft een stage coördinator: Nina Krabbers

Aanmelden

Wilt u uw kind direct aanmelden bij Kinderdagverblijf Buitenpret? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Buitenpret? Dat kan natuurlijk ook!

Aanmelden  Kijkje nemen

top