Vacature invalkracht

Kinderdagverblijf Buitenpret is een dynamisch en groeiend bedrijf. Hierdoor zijn wij regelmatig op zoek naar invalkrachten voor onze kinderdagverblijfgroepen en BSO locaties. Wij zijn op dit moment op zoek naar invalkrachten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn, waaronder de vrijdag.

De organisatie
Kinderdagverblijf Buitenpret is een professionele kinderopvang die verspreid over 4 locaties, gevestigd is in het buitengebied van Rijswijk (gld). Bij ons staan kinderen centraal en door ons ruime aanbod aan o.a. variabele buitenvoorzieningen komen kinderen van 0 tot 12 jaar optimaal tot ontwikkelen en samenspel.

Dagelijks bieden de pedagogisch medewerkers van Buitenpret aan ruim 500 kinderen opvang in een veilige een uitdagende omgeving. Buitenpret werkt resultaat- en vraaggericht en heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan.

Over de functie
Als invalkracht word je tijdens ziekte of verlof van onze vaste pedagogisch medewerkers flexibel ingezet op de kinderdagverblijfgroepen en onze BSO locaties.

Jouw verantwoordelijkheden
Naast de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen heb je de volgende verantwoordelijkheden:

  • Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel en je stimuleert hun ontwikkeling.
  • Je draagt zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien.
  • Je neemt voor een deel de taken van ouder(s)/verzorger(s) over, zodat het bieden van kwaliteit, verantwoord werken en veiligheid vanzelfsprekend zijn.
  • Je onderhoudt een goed contact met ouder(s)/verzorger(s).
  • Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen via vakliteratuur.

Welke bagage neem jij mee?
Je hebt tenminste een relevante opleiding afgerond volgens de CAO kinderopvang op MBO-niveau.
Dit houdt in: Bijvoorbeeld PW, of HBO (richting SPH, CMV, MWD) of je hebt een sociaalpedagogische, sociaal-culturele, pedagogische, sport/lichamelijke opvoeding of culturele/kunstzinnige docent opleiding gevolgd op ten minste MBO-kwalificatie niveau 3.

Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook (werk-)ervaring mee. Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Als je ook nog over een dosis humor en talenten beschikt, nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?
Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang en goede arbeidsvoorwaarden, biedt Kinderdagverblijf Buitenpret je een zelfstandige baan in een stimulerende werkomgeving.

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen over de functie? Of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Heleen de Ronde.

Prinses Margrietstraat 5
4023 AD Rijswijk GLD
06-14620059

info@kinderdagverblijfbuitenpret.nl

Inschrijven

Wilt u uw kind direct inschrijven bij Kinderdagverblijf Buitenpret? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Buitenpret? Dat kan natuurlijk ook!

Inschrijven  Kijkje nemen

top