Vacature oproepmedewerker

Wij zijn op zoek naar oproepmedewerkers voor ons kinderdagverblijf en onze BSO-locaties
Voor ons kinderdagverblijf en BSO-locaties zijn we op zoek naar enthousiaste en flexibele oproepmedewerkers. Het gaat om een 0-uren contract. De drukste dagen zijn de maandag, dinsdag en donderdag. Van oproepmedewerkers verwachten wij dat ze minimaal twee van deze dagen beschikbaar zijn.

De organisatie
Kinderdagverblijf Buitenpret is een professioneel kinderdagverblijf op de boerderij waar de kinderen centraal staan. Wij hebben een gigantische buitenruimte, met een variabel aanbod aan speelgenot voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Kinderdagverblijf Buitenpret is een middelgroot kinderopvangbedrijf in de Betuwe. Verspreid over 3 locaties, wij bieden hele dagopvang en buitenschoolse opvang aan kinderen van 0-12 jaar. Dagelijks vangen de medewerkers van Buitenpret ruim 500 kinderen op en bezorgen hen een leuke dag. Buitenpret werkt resultaat- en vraaggericht en heeft kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan.

Over de functie
Als oproepmedewerker word je flexibel ingezet op ons kinderdagverblijf en onze BSO- locaties. Oproepmedewerkers worden ingezet om het vaste personeel tijdens verlof of ziekte te vervangen.

Jouw verantwoordelijkheden
Naast de opvang, begeleiding en verzorging van een groep kinderen heb je de volgende verantwoordelijkheden:

·      Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als individueel en je stimuleert hun ontwikkeling.
·      Je draagt zorg voor een veilig klimaat in de groep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien.
·      Je neemt voor een deel de taken van ouder(s)/verzorger(s) over, zodat het bieden van kwaliteit, verantwoord werken en veiligheid vanzelfsprekendheden voor je moeten zijn.
·      Je onderhoudt een goed contact met ouder(s)/verzorger(s).
·      Je neemt deel aan werk- en teambesprekingen en je woont ouderavonden en studiedagen bij.
·      Je zorgt dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen via vakliteratuur en studiedagen van Kinderdagverblijf Buitenpret.

Welke bagage neem jij mee?
Je hebt tenminste een relevante opleiding afgerond op MBO-niveau (bijvoorbeeld PW), of HBO (richting SPH, CMV, MWD) of je hebt een sociaalpedagogische, sociaal-culturele, pedagogische, sport/lichamelijke opvoeding of culturele/kunstzinnige docent opleiding gevolgd op ten minste MBO-kwalificatie niveau 3. Je hebt plezier in een actieve en creatieve omgang met kinderen en hebt daar ook (werk-)ervaring mee. Naast een ondernemende en flexibele instelling beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een kind- en servicegerichte houding, bent stressbestendig en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Als je ook nog over een dosis humor en talenten beschikt, nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?
Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang (bruto fulltime salaris tussen €1864 en €2544) en goede arbeidsvoorwaarden, biedt Kinderdagverblijf Buitenpret je een zelfstandige baan in een stimulerende werkomgeving.

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen over de functie? Of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met
Joke Borgstein – van Dord
Prinses Margrietstraat 5
4023 AD Rijswijk GLD
06-21923391

 

Aanmelden

Wilt u uw kind direct aanmelden bij Kinderdagverblijf Buitenpret? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Buitenpret? Dat kan natuurlijk ook!

Aanmelden  Kijkje nemen

top