Onze locaties

Kinderdagverblijf Buitenpret heeft op 4 locaties een buitenschoolse opvang.

De Pettefletters (buitenschoolse opvang Rijswijk)

Deze BSO bestaat uit maximaal 30 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en wordt begeleid door drie gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De kinderen worden opgesplitst in 2 stamgroepen van 4 tot 12 jaar. De kinderen komen van de school uit Ravenswaaij, Rijswijk, Maurik, Zoelen, Beusichem, Zoelmond en Buren.

Bij BSO de Pettefletters kunnen de kinderen lekker bijkomen van een intensieve schooldag. De kinderen kunnen genieten van de grote buitenruimte, de binnenruimte, de variatie in speelmaterialen en de activiteitenplanning. Kinderen mogen zichzelf zijn en ze kiezen waar ze mee willen spelen. Er worden uitdagende en creatieve activiteiten aangeboden aan de hand van (seizoensgebonden) thema’s zoals bijv. knutselen met strijkkralen, werken met hout en metaal, schminken of lekker vrij spelen met Lego, de garage en auto’s of het keukentje.

De Lispeltuut (buitenschoolse opvang Zoelmond)

Deze BSO bestaat uit 30 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en wordt begeleid door drie gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De kinderen worden opgesplitst in 2 stamgroepen van 4 tot 12 jaar. De kinderen komen van de school uit Zoelmond.

BSO de Lispeltuut zit gevestigd in basisschool de Klepper naast een grote speeltuin waar volop buiten gespeeld kan worden. Kinderen kunnen genieten van een variërend aanbod in activiteiten.  Kinderen mogen ervaren en ontdekken zowel binnen als buiten. BSO de Lispeltuut maakt in de wintermaanden gebruik van de gymzaal in Beusichem. Hier krijgen de kinderen activiteiten aangeboden op het gebied van sport en spel.

Drakensteijn (buitenschoolse opvang Buren)

Deze BSO bestaat uit maximaal 44 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en wordt begeleid door drie of meer gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De kinderen worden opgesplitst in 2 stamgroepen van 4 tot 12 jaar. De kinderen komen van de school uit Buren. Bij deze BSO is er altijd een sportmedewerker aanwezig.

BSO Drakensteijn zit gevestigd in de Koningin Beatrixschool. Kinderen kunnen heerlijk zichzelf zijn bij BSO Drakensteijn en mogen na schooltijd kiezen wat ze graag willen doen. Bij BSO Drakensteijn is een sport medewerker aanwezig die zorgt voor uitdagende en leuke activiteiten in de gymzaal van gemeente Buren. Ook is er een samenwerking met sportschool Burenfit uit Buren. Zij zorgen voor een afwisselend aanbod in sport en spel.

De Vrijbuiter (buitenschoolse opvang Beusichem)

Deze BSO bestaat uit maximaal 44 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en wordt begeleid door twee of meer gediplomeerde pedagogisch medewerkers. De kinderen worden opgesplitst in 2 stamgroepen van 4 tot 12 jaar. De kinderen komen van de school uit Beusichem. Bij deze BSO is er altijd een sportmedewerker aanwezig.

BSO De Vrijbuiter zit gevestigd bij voetbalvereniging BZS in Beusichem.  De kinderen kunnen hier genieten van de ruime sportvelden en een gevarieerd activiteitenaanbod. Ook worden er activiteiten aangeboden op gebied van sport en spel in de gymzaal naast de school.

Klik hier voor onze flyer.

Aanmelden

Wilt u uw kind direct aanmelden bij Kinderdagverblijf Buitenpret? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Buitenpret? Dat kan natuurlijk ook!

Aanmelden  Kijkje nemen

top