Peuteropvang

3 peuterspeelleergroepen voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar

Om peuters optimaal in hun ontwikkeling te stimuleren, ze kennis te laten maken met uitdagende ontwikkelingsmaterialen en activiteiten en om de naderende stap naar de basisschool te vergemakkelijken heeft Kinderdagverblijf Buitenpret 3 peuterspeelleergroepen op drie verschillende locaties voor kinderen van 2 jaar tot 4 jaar.

In de leeftijd van 2 tot 4 jaar maken kinderen een enorme ontwikkeling door. Ze zijn op zoek naar nieuwe ervaringen, uitdagingen en leeftijdsgenootjes om mee te spelen. De kinderen worden in de peuterspeelleergroepen spelenderwijs gestimuleerd, met een methodisch peuterprogramma door deskundige medewerkers, om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren.

Kinderdagverblijf Buitenpret biedt peuteropvang aan op 3 locaties

De Krullevaar

Onze VE peuterspeelleergroep ‘De Krullevaar’ is gevestigd op onze hoofdlocatie in Rijswijk/Ravenswaaij. Peuterspeelleergroep de Krullevaar is een van onze gecertificeerde VE locaties waar wij op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 08.30 tot 12.30/13.30 uur opvang bieden voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

De Kleine Prins

Onze VE peuteropvang ‘De Kleine Prins’ is gevestigd in de ‘O.B.S. Koningin Beatrixschool’ in Buren. Peuteropvang de Kleine Prins is een VE gecertificeerde locatie waar wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend van 08.30 tot 12.30 uur opvang bieden voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Peuterpret

Onze VE combigroep peuteropvang/peuterspeelleergroep ‘Peuterpret’ is gevestigd in de ‘Prins Willem Alexander’ school in Beusichem en opent eind augustus 2023. Peuteropvang ‘Peuterpret’ is een VE gecertificeerde locatie waar wij van maandag t/m vrijdag opvang bieden van 07.30 uur tot 18.00 uur of 8.30 uur tot 12.30 uur in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.